Wolfgang boeken

Wolfgang!

Zanger

Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat Wolfgang! voor 100% stimmungsgarantie. Zijn optredens kenmerken zich door volop interactie, een goede dosis zelfspot en onbeperkt feesten.

Beck & Bauer boeken

Beck & Bauer

Dj

Beck & Bauer draagt de prestigieuze titel Populairste Duitse dj’s van Nederland. Het Partyalarm gaat af als deze rasentertainers het podium betreden. Met hun Wahnsinn en interactie weten ze elk publiek te verrassen.

Helene Fischer tribute boeken

Marjolein singt Helene Fischer

Zangeres

Verwacht geen standaard Helene Fischer tribute act, geen look-a-like of imitatie, maar een eigen, aanstekelijke ode aan de Duitse zangeres. Daarnaast zingt Marjolein nummers van Marianne Rosenberg en Anna-Maria Zimmermann.

Henk & Ton

Zanger

Henk & Ton zijn dé frontmensen van de wereldberoemde Janse Bagge Bend. Als duo verzorgen ze kolderieke optredens lauter bestaande uit Janse Bagge Bend nummers, vol met onzin en flauwekul.

Ziesjoem boeken

Ziesjoem

Zanger,Zangeres

Ziesjoem! weet het publiek te boeien en zalen en pleinen op de kop te zetten. De groep vernieuwt regelmatig haar repertoire en haar kostuums en elke keer heeft het drietal ontzettend veel plezier bij de optredens.

Shakin Dj's boeken

Shakin’ Dj’s

Dj

Shakin’ DJ’s zijn 3 gekke DJ’s die samen iets leuks hebben opgericht. De Limburgse Shakin’ Dj’s zijn zowel in te zetten als hoofd act of als aanvulling in een Duits- en Limburgstalige line-up.

Party Kryner boeken

Party Kryner

Band,Zanger

De Duitse feest act Party Kryner zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. In een hoog tempo komen bekende Duitstalige hits langs, maar ook top40 songs in een ‘polka’ jasje.

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Zangeres

De populariteit van Limburgse zangeres Marleen Rutten is de laatste jaren snel toegenomen, getuige de vele aandacht op radio, tv, social media en de talloze optredens. Ze is een absolute aanrader voor jouw feest of evenement.

Gwen boeken

Gwen

Zangeres

Zangeres Gwen zingt in de Limburgse en Duitse taal. Haar optreden is pittig en uitnodigend om naar te luisteren, om mee te zingen en te feesten. Ze heeft een prettige sound met energieke en romantische liedjes.

Don Kiesjot boeken

Don Kiesjot

Zanger,Zangeres

Don Kiesjot is een zanggroep die op onderhoudende wijze liedjes in het Limburgs dialect ten gehore brengt. Met aanstekelijke muziek en amusante teksten, is het bij uitstek een groep die het goed doet op feesten en partijen.

Christel & Quinn boeken

Christel & Quinn

Zanger,Zangeres

Christel en Quinn staan garant voor een professioneel gezellig meezingfeestje met al hun bekende Limburgstalige hits aangevuld met nieuw eigen werk, andere bekende Limburgse hits én Duitstalig repertoire om ook menig Oktoberfest op z’n kop te zetten.

Björn van Berkel boeken

Björn van Berkel

Zanger

Limburgse zanger Björn van Berkel weet door zijn volkse muziekstijl met vrolijke utempo feestmuziek, afgewisseld met momenten van rust, elke zaal en elk plein in beweging te krijgen.

Meer artiesten laden