Oktoberfest

Oktoberfest artiesten gezocht? Je vindt ze bij Tribe Boekingen.

Een Oktoberfest is niet compleet zonder de juiste Oktoberfeest artiesten. Oorspronkelijk een jaarlijks volksfeest in München, is Oktoberfest uitgegroeid tot een breed begrip en zelfs een genre op zich. Door heel Nederland worden Oktoberfests georganiseerd. De belangrijkste ingrediënten zijn bier, eten én natuurlijk livemuziek. Samen zorgen zij voor de typische Duitse Oktoberfest sfeer. Tribe Boekingen is met haar Duits-Limburgse label Nr. Eins dé plek voor het boeken van artiesten voor deze doldwaze feesten.

Bekijk alle artiesten

Oktoberfest artiesten

Of het nu Duitse schlager artiesten zijn, een Duitse band of DJ. Bij Tribe Boekingen vind je een ruime keuze aan de beste Duits- en Limburgstalige artiesten. Wat dacht je van DJ Thomas Tannenbaum, Duitse live band Woenderbaar of een heuse Helene Fischer tribute door Natasja of Limburgse ster Marleen Rutten. Zij laten de hele tent luidkeels meezingen met ‘Atemlos durch die Nacht’.

Zowel voor het boeken van een enkele artiest als een gehele line-up, staan we graag voor je klaar bij het organiseren van het beste Oktoberfest. De keuze is breed, van band tot DJ, van zanger tot duo tot groep: zowel in de Limburgse taal als in het Duits. Onze artiesten hebben allemaal al vele Oktoberfeesten meegemaakt en hebben zo een schat aan ervaring. Zij weten precies hoe zij een feest kunnen bouwen. Bekijk eens het aanbod op onze website. Zie je een of meerdere artiesten die je aanspreken? Dan kun je ze direct aanvragen. Heb je advies nodig? Dan staan wij graag voor je klaar om je te helpen. Neem hier contact met ons op.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van Tribe Boekingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.