Nederlandse artiesten boeken in coronatijd: wat kunnen we wél?

Nederlandse artiesten boeken in coronatijd

Wat kunnen we wel?

Hoewel de afgelopen weken is gebleken dat ‘verbinden door muziek’ in een crisis als deze essentieel blijkt voor het doorbreken van eenzaamheid en het bieden van entertainment aan huis, weten wij, onze artiesten, collega-bureau’s en klanten ook dat er niets opgaat tegen de live ervaring. Gelukkig komt daar vanaf 1 juni íets meer ruimte voor en kijken wij als Tribe Boekingen naar wat we wél kunnen als het gaat om artiesten boeken.

Wat werden we opeens ontzettend verrast door het extreem besmettelijke COVID-19. Het ene moment heb je een pracht-seizoen voor de boeg met de mooiste evenementen en het volgende moment kun je alles tot 1 september cancelen met pijn in je hart. En hoewel veiligheid en gezondheid boven alles gaat en wij het besluit van de overheid helemaal begrijpen, missen we het ontzettend dat we niet kunnen genieten van onze grootste passie:

Verbinden door muziek met mooie live belevenissen

Schouders eronder

Gelukkig krijgen we vanaf 1 juni iets meer ademruimte: dan zijn samenkomsten tot 30 personen toegestaan, mits er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden en aan alle RIVM richtlijnen voldaan kan worden. Daarbij is er uitzicht op een versoepeling per 1 juli naar max. 100 personen.

En inderdaad, dit is nog verre van wat we gewend zijn, maar met de ‘schouders eronder’ mentaliteit van ons team kijken we graag naar wat wél kan als het gaat om Nederlandse artiesten boeken.

Corona maatregelen

Speciaal aanbod Nederlandse artiesten

Binnen die mogelijkheden hebben we daarom een speciaal artiestenaanbod samengesteld. Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom en Glennis Grace hebben toegezegd een unieke set samen te stellen voor huiskamers, tuinen, terrassen en kleine gezelschappen.

Je kunt deze Nederlandse artiesten boeken in een speciale intieme, verlengde set met ruimte voor maatwerk, verzoekjes en aandacht voor alle aanwezigen. Zo hoorde en zag je deze artiesten nog nooit. Ideaal voor een besloten bedrijfsborrel, verjaardag, bruiloft of BBQ met vrienden en bekenden.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden voor het boeken van zangers, zangeressen, dj’s etc. Wij staan graag voor je klaar om te sparren over het boeken van Nederlandse artiesten voor een kleine setting.

Wil jij een intiem concert van deze artiesten boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees ook:
Glennis Grace in 2020, verder op de ingeslagen weg
Nederlandse artiest boeken? Hoe wij jou helpen

#verbindendoormuziek #tribefamilie

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van Tribe Boekingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.