Huiskamerconcert

Een artiest voor je huiskamerconcert boeken

Wil je een huiskamerconcert organiseren? Een optreden in een kleine huiselijke setting valt of staat natuurlijk met een goede artiest of band. Bij Tribe Boekingen vind je de beste artiesten voor je huisconcert. Bij ons kun je artiesten boeken die een onvergetelijke indruk achterlaten.
Een huiskamerconcert is klein, intiem en komt echt binnen. Wij vinden voor jou de geschikte artiest en denken mee over de invulling van je huisconcert. De artiest komt alleen, begeleidt zichzelf of komt met een kleine bezetting. Hij of zij speelt dan zijn/haar repertoire in toepasselijke akoestische versies. Een klein, akoestisch optreden is weer een compleet andere ervaring dan een regulier optreden. De boodschap van de muziek komt echt aan.

Diverse huiskamerconcert artiesten

Diverse bekende en onbekende artiesten staan open voor het geven van huiskamerconcerten. Denk bijvoorbeeld aan Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom of Re-Play. Welke artiest passend is en de invulling van het huisconcert zijn geheel afhankelijk van de situatie. Dat geldt ook voor de prijs van je huiskamerconcert. Hoeveel gasten verwacht je? Wil je het concert versterkt of onversterkt? Wat is de locatie? Welke randzaken kunnen wij voor je regelen? We horen graag wat je ideeën zijn.
Wil je een huiskamerconcert boeken? Neem dan contact op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bekijk alle artiesten

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van Tribe Boekingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.