Kies je genre

In elk genre de beste Nederlandse artiesten

Bij Tribe Boekingen boek je Nederlandse artiesten van topkwaliteit in verschillende genres. Wij streven naar een zo divers mogelijk aanbod aan artiesten in verschillende stijlen en prijscategorieën, waarbij kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat. Voor elke leeftijd of doelgroep hebben wij de beste artiesten beschikbaar. Ons ervaren en enthousiaste team weet precies welke artiest op welk evenement past in genres die altijd naadloos aansluiten bij de doelgroep van het event.

Allround artiest

Allround

80's 90's 00's artiest

80’s/90’s/00’s

Dance artiest

Dance

Pop artiest

Pop

Rock artiest

Rock

Urban artiest

Urban

Nederlandstalige artiest

Nederlandstalig

Engelstalige artiest

Engelstalig

Duitse artiest

Duitstalig

Limburgse artiest

Limburgstalig

Zoek op genres op onze website

Hier vind je een overzicht van onze artiesten en kun je filteren op het gewenste genre. Op zoek naar een Nederlandse zanger? Vind hier bekende Nederlandstalige artiesten zoals Frans DuijtsWolter Kroes, Jeroen van der Boom en Xander de Buisonjé of bekende Nederlandse bands zoals Vangrail, The Originals en Boomerang. Liever een bekende rapper op je evenement? Wat dacht je van Gers Pardoel, Lange Frans of Yes-R? Ook zijn diverse bekende Limburgstalige artiesten exclusief bij ons te boeken. Kortom, er is veel mogelijk in allerlei genres.
Voor elk evenement hebben we een passende artiest of line-up. Kijk hier op onze website of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van Tribe Boekingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.