Blog

Een uniek kijkje achter de schermen bij Tribe Boekingen

In deze blog deelt het team van Tribe Boekingen regelmatig haar ervaringen. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij ons boekingskantoor. Onze werkzaamheden zijn nooit saai. Als je met artiesten en op evenementen werkt maak je van alles mee. We hebben te maken met verschillende mensen, maar ook met techniek en weersomstandigheden. Daarnaast weten wij door onze jarenlange ervaring als geen ander wat de do’s en don’ts zijn als het op entertainment aankomt. Wij staan altijd klaar om je te adviseren over het boeken van artiesten, maar hier delen we alvast onze beste tips en weetjes.

Glennis Grace in 2020, verder op de ingeslagen weg

Glennis Grace in 2020, verder op de ingeslagen weg

De Whitney tribute van Glennis Grace in Ahoy Rotterdam is voorlopig de laatste in Nederland. Ze gaat zich in 2020 weer richten op eigen repertoire en andere plannen. Lees het in deze blog.

Programmering festival Woerdense VakantieWeek

Programmering festival Woerdense VakantieWeek

Wij zijn trots dat we weer de programmering mogen verzorgen voor de Woerdense VakantieWeek: een entertainment aanbod voor jong tot oud. Lees in deze blog wat zo bijzonder is aan dit evenement.

Heb je vragen of suggesties waar we in onze blog over kunnen schrijven? Laat het ons dan zeker weten via media@tribeboekingen.nl. Ook ontvangen we graag je leukste, mooiste of grappigste foto’s van onze evenementen en artiesten voor onze blog en Social Media.

Op de hoogte blijven?

Wil je nog beter op de hoogte blijven van Tribe Boekingen? En meteen een seintje krijgen als er een nieuwe blog verschijnt? Word lid van onze Tribe familie! Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je ons ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van Tribe Boekingen in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.