Beppie Kraft boeken

Beppie Kraft

Zangeres

De bekende Limburgse zangeres Beppie Kraft boeken voor je feest of evenement? Beppie is al jaren onbetwist ‘de Koningin van het Limburgse lied’ en weet ieder optreden weer tot een feest te maken.

Guido Frissen boeken

Guido Frissen

Zanger

Guido Frissen verkreeg zijn bekendheid als frontzanger van de in Limburg alom bekende band de Schintaler. Het bekende repertoire, maar ook zijn nieuwe materiaal zit vol ‘polka’ invloeden, waardoor ieder optreden van Guido een swingend feest wordt!

Promilaasj boeken

Promilaasj

Band

De live band Promilaasj is uitgegroeid tot één van Limburgs beruchtste bands. Iedere uithoek van de provincie heeft reeds kennisgemaakt met deze denderende Alcorock-trein.

Marleen Rutten boeken

Marleen Rutten

Zangeres

De populariteit van Limburgse zangeres Marleen Rutten is de laatste jaren snel toegenomen, getuige de vele aandacht op radio, tv, social media en de talloze optredens. Ze is een absolute aanrader voor jouw feest of evenement.

Bjorn & Mieke boeken

Bjorn & Mieke

Zanger,Zangeres

Het Limburgs duo Bjorn & Mieke is op dit moment de meest geboekte act van Limburg. Dit duo straalt plezier uit in een wervelende show die bruist van energie, met een hoog meezing-gehalte.

Meer artiesten laden