Beschrijving

Zanger Kafke

Zanger Kafke boeken

Zanger Kafke op je feest of evenement

Zanger Kafke boeken doe je nu bij Tribe Boekingen.

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Brabant… Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. “Kafke” laat de studio van 3FM, cafés en feesttenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers ontploffen. Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” is een regelrechte hit. Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt Zanger Kafke een rasechte entertainer.

Zanger Kafke blijft succesvol

In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit (+1.000.000 streams in 6 maanden), worden naast tientallen optredens bekende festivals zoals Rebirth, Intents, 7th Sunday, Wish (mainstage) en Zwarte Cross afgevinkt en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca.

Zanger Kafke boeken?

Zanger Kafke boeken voor je feest of evenement doe je nu bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Exclusief

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget