Beschrijving

Van Huys Uit

Van Huys Uit boeken

Nederpop band op je evenement

Van Huys uit boeken? Bij Tribe Boekingen boek je nu deze Nederpop band voor je feest of evenement.
Sterke meezingers, frisse popballads en vooral een hechte vriendschap vormen de basis van de Nederpop band Van Huys Uit. Begin 2011 vonden de vrienden Angelo, Raoul, Pim, Pieter en Sander het tijd om iets te doen met hun voorliefde voor het Nederlandse repertoire. Zo werd Van Huys Uit geboren.

Succes Van Huys Uit

Dat de band zo’n succes zou gaan worden, hadden deze jongens niet durven dromen. Met een grote vaste groep volgers en dagelijkse airplay op de landelijke radio, weet Van Huys Uit zich goed op kaart te zetten. “Met elkaar heel veel lol hebben, muziek maken én ook nog eens een groot publiek hiermee kunnen bereiken… dat voelt als een groot cadeau. We hopen dit nog heel lang met elkaar te kunnen en mogen doen.”

In 2015 is Van Huys Uit tweede geworden in de strijd voor een 100%NL Award in de categorie “Doorbraak van het Jaar”. Het grote publiek zal de band kennen van hun bewerking op Ed Sheeran’s “Thinking Out Loud” dat ze live hebben gespeeld bij Radio538 en sindsdien voor flink wat aandacht heeft gezorgd. Uiteindelijk hebben ze deze single genaamd “Dit Moet Wel Liefde Zijn” met toestemming van Ed Sheeran uitgebracht onder hun eigen label.

In 2016 en 2017 is Van Huys Uit wederom genomineerd voor een 100%NL Award. Dit keer in de categorie “Band van het Jaar”.

Van Huys Uit boeken voor je evenement

Wil je de succesvolle Nederpop band Van Huys uit boeken voor jouw evenement of feest? Neem contact met ons op voor informatie en boekingen.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. backline (instrumenten)

Bezetting

5 personen

Genre

Nederpop

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

Evenementen

,

Aantal genodigden

,

Genre

,

Type event

, , ,