Beschrijving

The Dirty Daddies

The Dirty Daddies boeken

Bekende coverband The Dirty Daddies op je feest of evenement

Wil je de populaire band The Dirty Daddies boeken voor je evenement? Deze band brengt een spectaculaire show waar nog lang over wordt nagepraat. Je boekt The Dirty Daddies bij Tribe Boekingen.

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans klein dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt. The Dirty Daddies is de eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft. De band was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloot festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Feestexplosie The Dirty Daddies

Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

The Dirty Daddies boeken voor jouw feest of evenement

Wil je deze spectaculaire show vol enthousiasme ook op jouw event? De coverband The Dirty Daddies is te boeken bij Tribe Boekingen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Boeken
    • 9995 €
      2 x 60 min., excl. geluid en licht

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

2 x 60 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

7 personen

Genre

Coverband

Prijs

€ 9.995,00

Boekingsmogelijkheden