Beschrijving

Stones Sessions

Stones Sessions boeken

Rolling Stones tribute vol passie, vuur en overtuiging

Stones Sessions boeken voor jouw evenement? Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle muzikanten van o.a. de band van Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

Rolling Stones tribute band

Geen saaie, stoffige coverband met pruikjes… Nee, deze jonge honden van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions, duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Rock ’n Roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen.

Stones Sessions bestaat uit Jeffrey Hendriks (vocals), Henk Wesselink (gitaar, vocals), René Geelhoed (keys, vocals), Hubert Eggen (gitaar), Jeff Bolink (bass, vocals) en Tim de Wijk (drums).

De band toert vanaf 2018 langs clubs, festivals en events, maar ook door het buitenland, met een dampende Stones-Show waar niemand omheen kan.

Stones Sessions boeken voor je evenement

Deze unieke Rolling Stones tribute band Stones Sessions is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Foto: Nathan Reinds

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Tribe Boekingen
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60/90 min.

Techniek

Incl. backline, excl. techniek

Bezetting

6 personen

Genre

Tribute band

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Type event

, , ,