Beschrijving

Ronnie Flex

Ronnie Flex boeken

Bekende rapper Ronnie Flex op je evenement

Ronnie Flex boeken voor je event? Deze bekende rapper en hiphopartiest boek je nu bij Tribe Boekingen voor je feest of evenement.
Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-verstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts.

Ronnie Flex zijn tweede album ‘Rémi’ (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk’ genoemd. In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Ronnie Flex boeken?

Deze bekende rapper en hiphopartiest kan op jouw feest of evenement staan. Ronnie Flex is een bekende en aantrekkelijke naam voor je line-up, met name voor de jongere doelgroep. Ronnie Flex boeken doe je nu bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Rap

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Tape act alleen besloten mogelijk
  • Openbaar met live band 1 x 60 min. ook op aanvraag mogelijk

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Type event

, , ,