Beschrijving

Pruuf Mar

Pruuf Mar boeken

Limburgs duo Pruuf Mar boeken voor je feest

Pruuf Mar boeken? Het Limburgs duo Pruuf Mar is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.
Broertje en zus Stef & Tamara uit Ysselsteyn timmeren sinds een aantal jaren niet onverdienstelijk aan de weg met hun Vastelaoves-carrière.
In 2017 stonden ze in de halve finale van het LVK met hun liedje ‘Gewoeën umdat ‘t kan’, waarop in 2018 een heuse LVK-finaleplek volgde met het nummer ‘Op weg nòr Maerge’. In 2019 en 2020 kreeg dit een succesvol vervolg met opnieuw een finaleplaats voor respectievelijk ‘Zoeëmar dat moment’ en ‘Urst Látter’.

Inmiddels staat Pruuf Mar op verschillende podia in Limburg en weten ze op veel plekken harten te veroveren met hun verfrissende manier van optreden. Gedurende een half uur wordt er polonaise gelopen, door de zaal gerend en zelfs akoestisch meegezongen onder begeleiding van muzikale alleskunner Stef. Kortom, genoeg te ‘Pruuve!’.

Pruuf Mar boeken voor je evenement

Stef en Tamara maken zelf hun muziek en schrijven eigen teksten. Pruuf Mar is een origineel duo met beiden het vastelaoves-bloed. Keer op keer maken ze er een energiek feest van op het podium! Pruuf Mar boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Foto: Graatje Weber

Boeken
    • 475 €
      1 x 30 min., excl. geluid en licht

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

2 personen

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 475,00

Extra informatie

Categorie

,

Aantal genodigden

,

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget