Beschrijving

Patrick Hendrikx

Patrick Hendrikx boeken

Feestzanger in Nederlands, Limburgs én Duits op je feest

Patrick Hendrikx boeken voor je feest of evenement? Feestzanger Patrick Hendrikx begon zijn zangcarrière al op jonge leeftijd. Het entertainen van mensen zit dan ook in het bloed. Zijn doelstelling: van elk optreden één groot feest maken. Patrick Hendrikx boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen.

Doorbraak Patrick Hendrikx

Patrick brak door met zijn deelnames aan de televisieprogrammas ‘Oud & Nieuw’ van Gerard Joling en ‘1000 Sterren Stralen’ met Frans Bauer. In 2008 belandde hij in de finale van het programma ‘Zing voor Oranje’ via Sterren.nl. In het bomvolle Panama-Theater in Amsterdam maakte hij van zijn optreden een groot feest.

Wat volgde waren optredens op de alom bekende Mega Piratenfeesten, promsconcerten, attractieparken, carnavalszittingen, bruiloften en vele feesttenten in Limburg en Brabant.

Frontzanger Woenderbaar

Sinds 2012 is deze rasentertainer, naast solo-artiest, ook de frontzanger van de bekende oktoberfeestband ‘Woenderbaar’. Daar vertolkt hij met volle overgave een volledig Duitstalig repertoire.

Feestzanger Patrick Hendrikx boeken

Patrick Hendrikx boeken voor je feest of evenement? De frontzanger van Woenderbaar is divers in te zetten. Patrick Hendrikx boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Deze feestzanger is van alle markten thuis. Of het nu Nederlands-, Limburgs-, of Duitstalig moet zijn, het dak gaat er gegarandeerd af! Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

Boeken
  • 375 €
   1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. tape-rack
  • 695 €
   1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. tape-rack

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. tape-rack

Bezetting

1 persoon

Genre

Feestzanger

Prijs

Vanaf € 375,00

Boekingsmogelijkheden

 • Boekingen buiten Limburg een andere prijs dan binnen Limburg