Beschrijving

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer boeken

Zanger Mart Hoogkamer boeken voor je feest of evenement

Mart Hoogkamer boeken doe je nu bij Tribe Boekingen. Deze jonge zanger is geboren in het jaar 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied.
Mart was 6 toen hij al regelmatig op feestjes en partijtjes stond op te treden. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Toen al had hij een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes. Inmiddels eert hij deze volkshelden vaak in zijn repertoire.

Mart Hoogkamer, de nieuwe Willy Alberti

Niet enkel door de jury van de talentenjacht waar hij aan deelneemt, maar tevens ook door de familie Alberti wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven de Spaanse Costa Brava op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award. Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour.

Mart Hoogkamer met de Toppers

In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’, waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000 mensen toezingt in de Amsterdam Arena. Mart schopt het tot de finale en neemt de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening. Gelijktijdig brengt Mart zijn langverwachte debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ uit.

Mart Hoogkamer boeken?

Mart Hoogkamer heeft zich inmiddels ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken. Mart Hoogkamer boeken voor je feest of evenement doe je nu bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
    • 1995 €
      1 x 30 min., incl. geluid < 200 pers.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 200 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 1.995,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , ,

Budget