Beschrijving

John de Bever

John de Bever boeken

Zanger John de Bever op je feest of evenement

John de Bever boeken doe je nu bij Tribe Boekingen.
John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. De toenmalige single van Johnny ‘Als ik later eens trouw’ werd een regelrechte hit met meer dan 100.000 verkochte exemplaren en tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren. John’s naam was gevestigd!

Voetbalcarrière John de Bever

Echter, op 16 jarige leeftijd koos John de Bever voor een voetbalcarrière. In 1997 is hij uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelde ruim twintig jaar betaald voetbal in België en speelde bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

Daarna weet hij met hits als ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, ‘Daar sta je dan’, ‘Oh jij ja jij’, ‘Nooit meer alleen’, ‘Net als vroeger’, ‘Dans tot de morgen’, Una Fiesta Del Amor en ‘Kom in m”n armen’, een groot publiek te bereiken. Dankzij zijn gevoelige en unieke stemgeluid breidt zijn grote schare fans zich in een snel tempo uit.
In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John de Bever en Anny Schilder zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht en een tijd van gezamenlijke optredens en muzikale avonturen breekt aan.

John de Bever in de hitlijsten

De Oranje single ‘Voor Oranje’ is speciaal voor het EK 2008 opgenomen. Mede door het verzoek van Hans Kraay Jr. is er veel media-aandacht geweest. De vervolg single ‘Una fiesta del amor’  behaalde de 24ste in de Single Top 100.
De CD/DVD ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ (2010) wordt opgevolgd door de duo-single ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ – ‘Kleine Leugenaar’. John de Bever scoort een unieke hitprestatie (enkel The Beatles gingen hem voor)! John de Bever stond met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!
De single ‘Je bent de Knapste, de Mooiste en Zo Spontaan’ stijgt twee weken na release, 29 plaatsen in de Single Top 100 en staat evenals de voorgaande singles ook genoteerd in de Sterren.nl Top 20 (uitgezonden op Ned.1 TV) en in de Radio NL TV Oranje Top 30.

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid waarmee hij menigeen raakt. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

John de Bever boeken?

John de Bever boeken voor je feest of evenement doe je nu bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
    • 2195 €
      1 x 30 min., incl. geluid < 200 pers.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 200 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

€ 2.195,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget