Beschrijving

Henk & Ton

Henk & Ton boeken

De frontmannen van de Janse Bagge Bend op je evenement

Henk & Ton boeken voor je evenement? Het duo Henk & Ton, bestaat uit Henk Steijvers en Ton Meisen. Beter bekend als dé frontmensen van de wereldberoemde Janse Bagge Bend. Als duo verzorgen ze kolderieke optredens louter bestaande uit Janse Bagge Bend nummers.
Een optreden van dit inmiddels vermaarde duo bestaat dan ook niet alleen uit goede muziek, maar ook uit veel onzin, ‘kwatsj’ en andere flauwekul.

Henk & Ton voor de carnaval boeken

Naast de optredens met de voltallige Janse Bagge Bend, zijn Henk en Ton met hun duo voornamelijk actief tijdens het carnavalsseizoen.
Ruim 35 jaar geleden alweer kwam hun single SOLLICITERE uit waarmee ze zelfs op het hoofdpodium van Pinkpop en later op classic Pinkpop stonden. Gezien het feit dat ze nog steeds van de grote populariteit kunnen genieten bewijst eens maar weer dat het verre van ééndagsvliegen zijn.

Henk & Ton boeken voor je evenement

Henk & Ton boeken? De frontmannen van de wereldberoemde Janse Bagge Bend kun je nu boeken voor jouw feest of evenement. Je vindt ze nu exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 975 €
      1 x 30 min., excl. geluid en licht

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

2 personen

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 975,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget