Beschrijving

Gwen

Gwen boeken

Limburgs- en Duitstalige zangeres

Gwen boeken voor je feest of evenement? Gwen is een zangeres die zowel in de Limburgse als Duitse taal zingt.

Vanaf haar prille jeugd is Gwen Dohmen (28) uit Geleen al vol overgave bezig met muziek en zang. In 2017 besloot Gwen haar geluk als Limburgstalig artieste solo te beproeven. Met de nadruk op feestrepertoire, aangevuld met Duitse Schlagers en andere meezingers. Gwen wist al snel een plek te veroveren in het Limburgstalig circuit.

Gwen op bekende evenementen

Gwen pronkte intussen op bekende evenementen in onze provincie, zoals de 11de van de 11de, de Kadefeesten, Preuvenemint, 3x halve finale LVK, de Gröëte Gulpener Vastelaoves Finale en Top 111 in Meersen, van Kerkrade tot Gennep. Ook verzorgde zij reeds een aantal optredens in België.

Haar repertoire is helder, fris, herkenbaar en klinkt lekker. Pittig en uitnodigend om naar te luisteren, om mee te zingen en te feesten. Kortom, een prettige sound met energieke en romantische liedjes. Van ‘Hey knul’ en ‘Sjöttefiës’ tot ‘Wo ’t landj’ en ’t laeve good is’, ‘Sweet Caroline’, ‘Die Immer lacht’, ‘Atemlos’, een Nena medley en vele andere krakers.

Gwen boeken voor je evenement

Gwen is inzetbaar op elke vrolijke aangelegenheid. Een optreden van de jonge zangeres is een garantie voor extra plezierige momenten op jouw prinsuitroeping, bonte avond, galazitting, sleuteloverdracht, receptie, buutteavond of ander vastelaovesféés en evenementen.
Zangeres Gwen is exclusief bij Tribe Boekingen te boeken voor je feest of evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 395 €
      1 x 30 min., excl. geluid en licht

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

1 persoon

Genre

Limburgstalig, Duitstalig

Prijs

€ 395,00

Boekingsmogelijkheden