Beschrijving

Guido Frissen

Guido Frissen boeken

De zanger van Schintaler op je feest of evenement

Guido Frissen boeken voor je feest? Guido Frissen verkreeg zijn bekendheid voornamelijk als een van de frontzangers van de in Limburg alom bekende band Schintaler. Later vormde hij enkele jaren het duo Martin & Guido, samen met zijn Schintaler maatje Martin Diederen. Guido Frissen is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Zanger van Schintaler

De band Schintaler, die Limburgse nummers in een ‘polka-jasje’ stak, bracht vele hits zoals o.a. ‘Greumelevla’, ‘Limburgse Meid’, ‘Veer höbbe zin drin’ en ‘Welkom in Limburg’. Met vele succesvolle albums en hits op zak tourde de groep door heel het land met haar Limburgse feestmuziek. Laatst speelden ze als band nog in een uitverkocht ‘Hanenhof’ in Geleen.

Guido Frissen als solo artiest

Tegenwoordig treedt Guido voornamelijk op als solo-artiest. Uiteraard speelt hij nog veel nummers van het Schintaler repertoire, aangevuld met nieuw, fris materiaal. Ook deze nieuwe muziek zit weer vol ‘polka’ invloeden, waardoor ieder optreden van Guido een swingend feest wordt!

Guido Frissen boeken voor je feest of evenement

Guido Frissen boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. De zanger van Schintaler is in te zetten voor je feest of evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Foto: LATULACONGA PRODUCTIONS | Johan Latupeirissa

Boeken
    • 695 €
      1 x 30 min., incl. geluid < 250 pers.

0.00

Download presskit
Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 250 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 695,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget