Beschrijving

Don Kiesjot

Don Kiesjot boeken

Limburgse zanggroep Don Kiesjot op je evenement

Don Kiesjot boeken voor je feest of evenement? Don Kiesjot, bestaande uit 4 zangers en een zangeres, is een zanggroep die op onderhoudende wijze liedjes in het Limburgs dialect ten gehore brengt.

Don Kiesjot in heel Limburg

Op een enkele uitzondering na betreft het hier liedjes die geschreven zijn door tekstschrijver Guus Steinen die eveneens deel uit maakt van de groep. Daarnaast wordt de groep gecompleteerd door Chrissy Steinen, Bas Kielen, Ronald Claessens en Ed Gravee.

Don Kiesjot werd in de lente van 2016 opgericht door Guus Steinen die daarvoor 16 jaar lang als oprichter en liedjesschrijver bekend stond als de man achter de groep Kartoesj. Met aanstekelijke muziek en amusante teksten, is het bij uitstek een groep die het goed doet op feesten en partijen, maar zeker ook in het Vastelaovesseizoen waar Don Kiesjot in de hele provincie te vinden is. Het gegeven dat Chrissy haar saxofoon en Bas zijn accordeon live bespelen, voegt een extra dimensie toe aan de optredens.

Don Kiesjot boeken

De Limburgse zanggroep Don Kiesjot boeken voor je feest of evenement? Dit doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

Foto: LATULACONGA PRODUCTIONS | Johan Latupeirissa

Boeken
    • 695 €
      1 x 30 min., excl. geluid en licht

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

5 personen

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 695,00

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

,

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget