Beschrijving

DJ Dennis

DJ Dennis boeken

Allround DJ die van elk evenement een feestje maakt

DJ Dennis boeken voor een avond vol vette hits en strakke beats? Deze Zeeuwse DJ maakt van elk evenement een feestje.

Van het buurthuis tot discotheken

Dennis Wisse, zoals DJ Dennis echt heet, is geboren en getogen in Middelburg. Feesten aan de Zeeuwse stranden zit dan ook in zijn DNA. Dennis was er vroeg bij. Hij begon al op zijn elfde als amateur DJ te draaien in het buurthuis. Deze optredens smaakten naar meer: niet veel later ging hij in cafés, zalen en discotheken in de regio aan de slag. Zijn muziek viel in de smaak en hij werd al snel gevraagd voor optredens door het hele land.

DJ Dennis: allround DJ

DJ Dennis ontwikkelde zichzelf als allround DJ en weet goed hoe je verschillende muziekstijlen moet combineren. Zo draait hij muziek uit de jaren 60 tot 90, house, urban en natuurlijk Nederlandse hits. Zijn succes blijft groeien en ook in het buitenland stijgt zijn populariteit. Hij wordt regelmatig geboekt door verschillende populaire discotheken in Spanje, Italië, België, Portugal, Duitsland, Griekenland, Turkije en Frankrijk. “Ik kan alles draaien, van de jaren 60 tot nu. Alles moet en gaat in een mooie en goede mix in elkaar over. Je moet de mensen aanvoelen, de sfeer proeven: daar gaat het om. Dan kan je bijna altijd een feestje bouwen. Als iedereen dan met blije gezichten staat te feesten, is het voor mij geslaagd,” aldus DJ Dennis.

DJ Dennis boeken

Deze getalenteerde DJ is helemaal op zijn plaats in clubs en draait de beste hits en de strakste mixen. Via Tribe Boekingen kun je DJ Dennis ook boeken voor evenementen, bedrijfsfeesten en bruiloften. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
    • 495 €
      4 uur, excl. geluid en licht

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Tribe Boekingen
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

4 uur

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround DJ

Prijs

€ 495,00

Boekingsmogelijkheden

  • Prijs is exclusief geluid en licht, zie rider van DJ Dennis voor meer informatie