Beschrijving

Christel & Quinn

Christel & Quinn boeken

Limburgs duo bekend van W-Dreej

Christel en Quinn boeken voor je feest of evenement? Christel van Rijn en Quinn Warmerdam zijn 2 doorgewinterde artiesten uit Venlo die hun sporen al lang hebben verdiend in Limburg.
Het grote publiek zal beide artiesten kennen van de in 2017 gestopte formatie W-Dreej. Samen met Hay Wilders vormden ze 15 jaar dit succesvolle zangtrio waarmee ze 3 keer het LVK hebben gewonnen (2010, 2011 en 2012). Met W-Dreej bouwden ze een ijzersterk repertoire op waar ze de Limburgse ‘vastelaovesmuziek’ definitief mee hebben weten te veranderen.

Limburgs- en Duitstalig duo

Christel en Quinn staan garant voor een professioneel gezellig meezingfeestje met al hun bekende Limburgstalige hits (Vandaag, Kóm ’s kiéke beej ós, Ein jaor), aangevuld met nieuw eigen werk, andere bekende Limburgse hits (o.a. Nao ut Zuuje) én Duitstalig repertoire om ook menig Oktoberfest op z’n kop te zetten.

Vanaf 2017 hebben Christel en Quinn de draad opgepakt als duo en zullen ze, naast de krakers en evergreens van W-Dreej, gaan bouwen aan een nieuw repertoire, grotendeels gecomponeerd en geschreven door Quinn zelf.

Repertoire Christel & Quinn

Het repertoire zal hoofdzakelijk bestaan uit Limburgse liedjes, maar het duo maakt ook muzikale uitstapjes met zeer aanstekelijke medleys.
Laat Christel en Quinn toe in je hart, je hoofd en je lijf, geniet van hun mooie stemmen en samenzang en je kijkt terug op een half uur feesten, zingen, deinen, springen en zwijmelen.

Christel & Quinn boeken

Het Limburgs duo Christel & Quinn boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 675 €
      1 x 30 min., excl. geluid en licht

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

2 personen

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 675,00

Boekingsmogelijkheden