Beschrijving

Björn van Berkel

Björn van Berkel boeken

Limburgse zanger Björn van Berkel op je evenement

Björn van Berkel boeken voor je feest of evenement? Deze Limburgse zanger is afkomstig uit Grubbenvorst, oftewel het Volendam van Limburg. Björn weet er telkens een feest van te maken, waar dan ook in de provincie. Door zijn enthousiasme raakt hij altijd weer de juiste snaar.

Graag geziene Limburgse zanger

Met zijn inmiddels opgebouwde repertoire van eigen nummers, maar mede ook door zijn Nederlands- en Duitstalige covers, is Björn van Berkel een welkome aanvulling voor je evenement.

Na enige jaren op diverse podia te hebben gestaan met Nederlandstalige covers, besloot Björn in 2013 zijn pijlen te richten op het Limburgstalige ‘Vastenaoves lied’. En met succes, want hij behaalde 5 LVK finales met top 10 noteringen en 4 plaatselijke overwinningen. Zijn nummers als ‘Bis dich det?’, ‘Met vastenaovend’, ‘Brötchen Currywurst’ en ‘Beeralarm’ zijn niet meer weg te denken op podia en evenementen in Limburg.

Björn van Berkel boeken voor je evenement

Mede door zijn volkse muziekstijl met vrolijke utempo feestmuziek, afgewisseld met momenten van rust, weet Björn elke zaal en elk plein in beweging te krijgen! De Limburgse zanger Björn van Berkel boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 395 €
      1 x 30 min., excl. geluid en licht

0.00

Nr. Eins
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

1 persoon

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 395,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget