Beschrijving

Bizzey

Bizzey boeken

Populaire DJ, MC en producer Bizzey op je feest of evenement

Bizzey boeken voor je feest of evenement? Deze populaire DJ, MC en producer boek je nu bij Tribe Boekingen.
Zijn eerste single ‘The Fur’ stamt uit 2006, in de jaren daarop tourt hij zowel solo als MC succesvol met acts als Hardwell, Don Diablo, Diplo & Afrojack.

Bizzey met Yellow Claw

De doorbraak komt wanneer Bizzey onderdeel wordt van Yellow Claw en de heren achter elkaar succesvolle tracks uitbrengen zoals Allermooiste Feestje, Krokobil, Nooit Meer Slapen en Thunder, een samenwerking met The Opposites. Ze domineren de clubs en radio in Nederland en Belgie en act groeien uit tot festivalfavoriet.
In 2013 releasen ze hun internationale single ‘Shotgun’. De track wordt een grote hit en de bijbehorende video wordt 87 miljoen keer bekeken op YouTube. Bizzey speelt met het collectief op wereldniveau met shows op plekken als Coachella, EDC (mainstage), Mad Decent block parties en Madison Square Garden.

Bizzey gaat solo

In 2016 kiest Bizzey om zich weer te focussen op zijn solo act. In het najaar verschijnt zijn eerste mixtape via het Noah’s Ark label. Bizzey produceert zijn eigen tracks, die naast meerdere featurings ook eigen vocalen bevatten.
Als veteraan weet Bizzey de dansvloer goed te vullen. Als maker, connaisseur en ambassadeur van alles wat knalt, viezig en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey – vol eigen producties en een overdosis compromisloze pretty-boy-swag – er in de regel voor dat men opstijgt richting het plafond om voor zolang de set duurt niet vrijwillig terug te keren op aarde.

Bizzey boeken

Deze populaire DJ, MC en producer op op je evenement? Bizzey boeken doe je nu bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Tijdsduur

Nader te bepalen

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

DJ

Prijs

Op aanvraag
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Nader te bepalen

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

DJ

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Evenementen

,

Categorie

Genre

,

Type event

, , , ,