Beschrijving

Beppie Kraft

Beppie Kraft boeken

Limburgse zangeres Beppie Kraft op je evenement

Beppie Kraft boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Limburgse zangeres Beppie Kraft is al jaren onbetwist ‘de Koningin van het Limburgse lied’ en weet ieder optreden weer tot een feest te maken.

Koningin van het Limburgse lied

Opgegroeid in een muzikaal gezin (vader Sjeng Kraft was een accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) heeft Beppie in al die jaren haar muzikale sporen ruimschoots verdiend! In 2007 stond Beppie 50 jaar op het podium en in 2012 nam ze ongeveer 14.000 Limburgers mee naar Ahoy Rotterdam voor een concert!

Stilzitten is er voor Beppie niet bij met nog steeds een overvolle agenda en een passie waar menigeen jaloers op kan zijn. Haar lijst van Limburgse hits is indrukwekkend, en daar komen er jaarlijks steeds meer bij. Beppie, ‘still going strong’ en een garantie voor een succesvol optreden.

Beppie Kraft boeken voor je evenement

De bekende Limburgse zangeres Beppie Kraft boeken voor je feest of evenement? Beppie Kraft is een Limburgse zangeres die zowel groot als klein publiek mee weet te nemen zodat het dak eraf gaat. Beppie Kraft boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken
    • 995 €
      1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 995,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget