Beschrijving

Beck & Bauer

Beck & Bauer boeken

Populaire Duitse act Beck & Bauer op je evenement

Beck & Bauer boeken voor je feest of evenement? De Duitse feestact heeft de prestigieuze titel: Populairste Duitse dj’s/act van Nederland. Deze Duitse dj’s zijn exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Beck & Bauer in Nederland

Freddy Beck en Frans Bauer, beter bekend als Beck & Bauer, zijn twee DJ’s die in de jaren 1993 tot 2004 affentittengeil waren in Duitsland. Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty domineerden ze feestvierend Duitsland. Nu, enkele jaren later, zijn de twee vrienden in Nederland beland, zodat ook het Nederlandse publiek kennis kan maken met deze twee knotsgekke Duitsers. En niet zonder resultaat!

De Wahnsinn van Beck & Bauer

Het Partyalarm gaat af als deze rasenentertainers het podium betreden. Beck & Bauer staat niet alleen bekend om hun Wahnsinn, maar ook om het eten dat vers wordt bereid op de bühne. Van Wurst tot Kinderchocolade.
De platen die beide heren draaien zijn zeer divers. Van de nieuwste Ballermann hits tot de goede oude Schlagers; en van dé internationale hits tot de beste nationale nummers. Het gaat bij Beck & Bauer maar om een ding, en dat is FEEST! Dit zullen de bezoekers van de shows dan ook niet snel vergeten…

Interactie met het publiek

Interactie met het publiek staat bij Freddy en Frans centraal. Samen gekke dansjes doen, shotjes drinken en feesten is voor de heren vanzelfsprekend. Maar denk ook aan andere spellen of items die in de show voorkomen, zoals: “die Unterhosen Party”, “der Guitar Hero”, “der Bratwurst König”, “die BeckundBauer Mauer” en “der Fleisch Tombola”. De exacte inhoud varieert van show tot show.
De fotosessies die worden gehouden en de vele gadgets die worden uitgedeeld zorgen voor de finishing touch en veel vertier. Laat je verrassen!

Beck & Bauer boeken

Beck & Bauer is de perfecte act voor een oktoberfeest of feestavond, deze dj’s draaien voor jong en oud! Beck & Bauer is exclusief bij Tribe Boekingen te boeken voor jouw Oktoberfest of bierfeest. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Boeken
  • 675 €
   1 x 60 min., excl. DJ meubel, geluid en licht.
  • 895 €
   1 x 60 min., excl. DJ meubel, geluid en licht.
  • 995 €
   2 uur, excl. DJ meubel, geluid en licht.
  • 1295 €
   2 uur, excl. DJ meubel, geluid en licht.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60 min.

Techniek

Excl. DJ meubel, geluid en licht

Bezetting

2 personen

Genre

Duitstalig

Prijs

Vanaf € 675,00
 • Let op! Prijs is exclusief DJ meubel!
 • Ook als 2 uur durende show te boeken
 • Bij boekingen buiten Limburg een andere prijs dan binnen Limburg