Beschrijving

Anna-Maria Zimmermann

Anna-Maria Zimmermann boeken

Bekende Duitse zangeres op jouw feest of evenement

Anna-Maria Zimmermann boeken voor je evenement of feest? Deze Duitse zangeres weet op jouw Oktoberfest of ander evenement haar publiek te betoveren. Het succesverhaal van Anna-Maria-Zimmermann begint in 2005 als ze meedoet aan het derde seizoen van de Duitse versie van Idols: ‘Deutschland sucht den Superstar’.

Ze groeit uit tot één van de publiekslievingen en eindigt uiteindelijk als 6e. Hierna is ze korte tijd actief als presentatrice om zich vervolgens volledig op haar zangcarrière te storten.

Bekende Duitse zangeres Anna-Maria Zimmermann

In 2007 verschijnt haar eerste single ‘Der erste Kuss’. Daarna volgen top40 hits als ‘1000 Träume weit’, ‘Frei Sein’ en ‘100.000 leuchtende Sterne’ en het recente ‘Himmelblaue Augen’.

Verschillende hitsingles en albums later, is Anne-Maria Zimmermann niet meer weg te denken in de Duitstalige muziekindustrie.

Anna-Maria Zimmermann boeken voor jouw evenement

Wil je de Duitse zangeres Anna-Maria Zimmermann boeken? Deze zangeres is perfect in te zetten voor je Oktoberfest, Apres ski feest of feesttent. Anna-Maria Zimmermann boek je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Duitstalig

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

Categorie

Evenementen

,

Genre

Type event

, ,

Tijd