Beschrijving

Andy & Roy

Andy & Roy boeken

Limburgs duo Andy & Roy op je feest

Andy & Roy boeken voor je feest of evenement? Andy & Roy is een uit Valkenburg afkomstig duo dat weet hoe ze een feest moeten bouwen. Het Limburgs duo is exclusief te boeken bij Tribe Boekingen.

Geliefd Limburgs duo

Als er één duo de afgelopen tijd aan populariteit gewonnen heeft, dan is het wel Andy & Roy. En dat is niet vreemd, want met hun muzikaliteit, open en spontaan karakter en vlotte, stijlvolle uitstraling, zijn ze geliefd bij jong en oud. Zowel Roy Willems als Andy Croonenberg (zoon van Frans Croonenberg) hadden ieder al een eigen carrière, maar vullen elkaar fantastisch aan.

Andy & Roy hebben inmiddels een uitgebreid eigen, herkenbaar repertoire. Denk daarbij aan hits als ‘Vrung’, ‘Wao de sjterre zeen’, ‘Plek de wiezers vas’ en ‘VastelaovesVirus’, die regelmatig op regionale en provinciale media te horen zijn. Het duo heeft inmiddels een vaste plek verworven binnen de Limburgse artiestenwereld, je komt ze tegen op allerlei festiviteiten door heel Limburg.

Andy & Roy boeken voor je feest

Limburgs duo Andy & Roy boeken voor je feest of evenement? Dit Limburgs duo garandeert een top optreden met, naast mooie muziek, ook ruimte voor veel humor en zelfspot. Andy & Roy boeken doe je exclusief bij Tribe Boekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Foto: Graatje Weber

Boeken
    • 595 €
      1 x 30 min., excl. geluid en licht

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Nr. Eins
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

2 personen

Genre

Limburgstalig

Prijs

€ 595,00

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , , , , ,

Budget